HANGTÁLTERÁPIÁS JÓGA-KONZULENS TANFOLYAM

2024. május 4-5.
2024. Július 13-14.

Nézd meg, mi vár rád a két napos képzés során!

Regisztrált felnőttképzőként hivatalos, államilag regisztrált tanúsítványt és kétnyelvű, /magyar, angol/ igazolást adunk át a tanfolyam elvégzéséről. 

Jelentkezz, ha: 

oktatóként többet adnál gyakorlóidnak, vagy a saját tudásod mélyítenéd;

a következő képzést keresed, de nem tudsz választani a sok lehetőség közül;

lelkes gyakorló vagy (akár előképzettség nélkül is);

a tökéletes módszer után kutatsz, amely segít a lehető legmélyebben relaxálnod egy nehéz munkanap végén;

szeretnéd megtanulni, hogyan kezeld a hangtálakkal önmagad.

Minket többek között ezek a gondolatok sarkalltak arra, hogy elhozzuk neked azt a tudást, amely összekapcsolja a jóga gyakorlatokat és ászanákat a tibeti hangtálak varázslatos energiáival

Részvételi díj: 65.000Ft

Megmutatjuk Neked, hogyan tudod már két hangtál segítségével kihozni a jógagyakorlásodból a maximumot!

Amellett, hogy a már sok helyről ismerős, jógaórát követő hangfürdőt is megtanulhatod velünk, olyan ászanákat mutatunk, melyek által a gyakorlat közben testre helyezett hangtálak segítségével, sokszorosára fokozhatod a jóga jótékony hatásait.

A megfelelő tematikával együtt a hangtálak használata a kreativitásod is fejleszti, így a hangtálak szakszerű használata természetes lesz számodra bármilyen ászana – akár önmagadon, akár másokon való – kivitelezésekor.

A tanfolyamon biztosítjuk számodra a tálakat. Utána pedig már két hangtál beszerzésével is elindulhatsz a hangtálterápiás jóga útján.

Tudatosabb leszel a stresszoldó ászanák helyes kivitelezésében, megismerve azok jótékony hatásait a testre és az elmére egyaránt.

Elmélyíted saját jóga gyakorlataidat azáltal, hogy a hangtálak segítségével megtanulod kezelni saját magadat és másokat.

Oktatóként – a tanultakat saját óratípusodba beépítve, az ászanák jótékony hatásait hangtálakkal erősítve és kiegészítve – fokozhatod óráid élményét a résztvevők számára.

Megismered a zengőtál masszázs szakszerű kivitelezését, mely által egy önálló kezelési formulával bővítheted tevékenységed.

Megtanulsz vezetni egy egyszerűsített relaxációs hangfürdőt, amellyel akár saját jóga gyakorlataidat és óráidat is levezetheted.

A 2 napos képzés elvégzésével biztos és azonnal alkalmazható gyakorlati és elméleti tudás lesz a kezedben.

Tapasztalt oktatóként a képzés után is ott leszünk veled, szakmai kérdésekben is bármikor fordulhatsz hozzánk.

A hangtálak helyes használatáról keleti tematika szerint tanulhatsz: 20+ év hangtál terápiás gyakorlat tapasztalatait adjuk át, ászana alapismeretekkel kiegészítve.

Részletesen kidolgozott jegyzeteket, könyvajánlókat is kapsz tőlünk, amikből egyénileg még tovább fejlődhetsz.

A legkedvezőbb hazai árakon vásárolhatsz eredeti, terápiás minőségű hangtálakat.

Nem szükséges előzetes hangtál kezelői képzettség, hiszen itt gyakorlatban is elsajátíthatod azok használatát.

Jógaoktatói képzettség hiányában is nyugodtan jelentkezhetsz
/az információk elsajátítását segíti, ha rendszeres jóga gyakorló vagy/.

Fontos! A képzés elvégzése szakirányú továbbképzésnek felel meg, nem ad jógaoktatói képzettséget.

Regisztrált felnőttképzőként hivatalos, államilag regisztrált tanúsítványt és kétnyelvű, /magyar, angol/ igazolást adunk át a tanfolyam elvégzéséről. 

Elméletben megismered a hangtálak eredetét és terápiás használatuk lehetőségeit;

Gyakoroljuk a különböző alkalmazási- és megszólaltatási technikákat;

Alapvető rezgés- és hangtál terápiai elméleti ismereteket szerezhetsz;

Átvesszük az energia áramlását a testben, a csakrák és meridiánok jelentőségét.

Ülő- és fekvő ászanákat gyakorlunk párokban – a helyes kivitelezéstől az alátámasztási módszereken át egészen a hangtálak testre helyezéséig és megszólaltatási lehetőségek bemutatásáig;

Amellett, hogy megismerheted, hogyan tudod saját magadon is alkalmazni a hangtálakat, egyéb hasznos, a hétköznapokban is használható, hangtálak segítségével végezhető praktikákat adunk át;

Megmutatjuk, hogyan tudod a saját óratípusodba kreatívan beintegrálni és egy-egy tematikára (pl. ráhangolódás, csakraharmonizálás, egy-egy testrész lazítása, záró relaxáció levezetése) felépíteni a tanultakat;

Néhány hangtál és egyéb kiegészítők segítségével megtanulsz egyszerűbb relaxáló hangfürdőt levezetni;

A tananyag része a zengőtál masszázs elsajátítása és a módszer begyakorlása, mely által megtanulod, hogyan tudod hangtálakkal masszírozni és lazítani a teljes testet.

Legyél részese ennek a különleges élménynek, ismerkedj meg a hangtálak világával, és szerezz államilag elismert tanúsítványt!