JÓGATÁBOR


Megszervezzük életünk első jógatáborát, és nagyon örülnénk, ha osztoznál velünk ebben az élményben!

2021. szeptember 17-19.

Villa Kála, Szentbékkálla


Van egy álmunk. Szeretnénk alkotni valamit, ami különbözik mindentől, amit eddig csináltunk. Ami minden résztvevő számára feltöltődést, szabadságot, erőt ad. Ahonnan úgy mész haza, hogy meg tudnád váltani a világot. Ahol nem csak a tested, hanem a lelked is átmozgatjuk, és munícióval látjuk el a hétköznapokra.

Közel 3 nap szabadság, amikor semmi sem kötelező,

Kikapcsolódás a Balaton-felvidék leginspirálóbb helyén, a Káli-medencében,

4 vezetett jógaóra, melyeken épp csak egy lépéssel megyünk tovább a határaidnál,

2 önfejlesztés témájú előadás, beszélgetéssel egybekötve a lelki fejlődésünkért,

Ráhangolódás a természetre egy közös kiránduláson,

Finom falatok, jóízű nevetések, lelki béke.

Röviden azért, mert hiszünk abban, hogy ezzel segítünk.

A jóga tud nagyon nehéz és végtelenül könnyű is lenni, attól függően, hogy mennyire adod át magad a „flow”-nak, mennyire tudsz kikapcsolni, ráhangolódni. Mi egy olyan közeget teremtünk, ahol minden adott ahhoz, hogy belefeledkezz a jógába, átmozgasd a tested és megéld a pillanatot.

Nem számít, hogy neked az alakformálás a célod vagy a mentális feltöltődés, mert mindkettőt megkaphatod. Nekünk az számít, hogy elégedett legyél, és nem a szervezéssel vagy a programokkal, hanem sokkal inkább saját magaddal. Az a célunk, hogy el tudd fogadni azt, aki vagy, és azt, ahol tartasz - akár a jógában.

2 éjszaka szállás a Villa Kálában reggelivel

2 ebédet a …-ben

2 vacsorát a …-ben

4 jógaórát

2 önfejlesztő programot

1 kirándulást a Csobáncra

2 éjszaka szállás a Villa Kálában reggelivel

2 ebédet a …-ben

2 vacsorát a …-ben

4 jógaórát

2 önfejlesztő programot

1 kirándulást a Csobáncra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

... úgy érzed, nem vagy elég hatékony.

Biztosak vagyunk benne, hogy lesz sikerélményed, ehhez nem kell balerina-múlttal rendelkezned.

... sosem vagy nagyon régen jógáztál.

Minden órán lesz lehetőség kezdő és haladó módon kivitelezni a nehezebb pózokat.

... nem szeretsz mások előtt jógázni.

Egy befogadó és elfogadó közösséggel tervezzünk megélni ezt a tábort, akik előtt nincs mit szégyellned.

... valamelyik program nem neked szól.

Minden program opcionális, egyiken sem kötelező részt venned, ha úgy érzed, hogy inkább kihagynád.

... az időpont nem 100%-ban felel meg számodra.

Egyeztessünk, biztosan megtaláljuk a megoldást!

Főállásban marketingvezető, utazó, olvasó, önfejlesztő, jóbarát.

A jógával önfejlesztési utam során találkoztam néhány évvel ezelőtt. Az egy-egy alkalomból rendszeres gyakorlás, majd oktatóképzés lett, hatha és vinyasa flow irányzatokban.

A vinyasa flow órában minden benne van, amit kerestem: tudatosan felépített mozdulatsorok, egyensúly, légzés, erősítés és ezek által a fejlődés.

Mivel én is irodai ülőmunkát végzek több mint 10 éve, jelenleg ráadásul home office-ban, ezért pontosan tudom, milyen hatásoknak van kitéve egy irodai dolgozó. Érzem ennek a rossz hatásait fizikailag és lelkileg is, melyeket tapasztalatom szerint kiválóan lehet jógával kompenzálni.

Óráimon a saját gyakorlásomból származó tudásomat és tapasztalataimat adom át az érdeklődőknek, mely által szeretném megmutatni a jótékony hatásait a test, szellem és elme felett, legyen szó kezdő vagy tapasztalt jógázókról.

6 éve kezdtem a tudatos önfejlesztést, és minél mélyebbre ásom magam a témában, annál hosszabbá válik a lista, hogy mi mindent kell még megtanulnom.

Mégis úgy érzem, jelentős változásokon mentem át, melyek által egyre kiegyensúlyozottabb az életem, egyre inkább elfogadom önmagam, és az időm egyre nagyobb részében csinálom azt, amit szeretek. Az egyik ilyen tevékenység a jóga.

Fizikai és mentális fejlődést egyaránt köszönhetek a jógázásnak, ezért szeretném, ha minél többen átélnétek azt a kellemes testi fáradtságot és végtelen lelki nyugalmat, amit egy-egy óra után szoktam érezni. Az aktív figyelmet igénylő gyakorlást rendszerint relaxációval zárjuk, mely során megpihenhet a test és lecsendesülhet az elme.

A táborban minderre biztosan lesz lehetőség, emellett pedig önmagunkat is jobban megismerjük, melyben – bízom benne – én is a segítségedre leszek! 🙂